Siste nytt:
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les merMat med hjertevarme

Sommerens vær har i år blitt heftig diskutert. Til tross for manglende varmegrader og solstråler, velger flere og flere å besøke landet vårt. De fleste nordmenn velger også å feriere i eget land. Det er virkelig gledelig å se at Norge stadig blir mer attraktiv som turistdestinasjon. Det lover også godt for oss og vår bransje.

I dette nummeret av SG Gourmet setter vi fokus på institusjonskjøkkenet. Vi lar oss inspirere av kokker med lidenskap til faget og med spesiell interesse for velsmakende, næringsrik og innbydende mat med en meget viktig misjon; å få mennesker raskere friske.

 
Les mer

 

Klikk her for et godt tilbud på

frukt og grønnsaker