Siste nytt:
OPPSKRIFT: Lammefilet med rødbetebulgur. Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammefilet.
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

 Historie
- Daniel Danielsen (f. 1848) kommer til Tananger fra Sauda i oktoberr 1872
- Firma D. Danielsen etableres i 1874
- Landhandel, fisk, hummer mottak var starten av...
-Drev eget bakeri fra 1881 til 1982
-Grossistdistribusjon av matvarer fra 1970
- Selskapet ble omdannet til AS 1974 - Alle aksjer i familien. Generasjonsskifte gjennomført i 2008
- Medlem av Servicegrossistene AS fra 1995
-Eldste aktive selskap i Sola Kommune 
 

 


Omsetningsutvikling for D. Danielsen AS:

År i mill.kr
2000...101
2001...125
2003...143
2005...127
2006...155
2008...214
2010...246
2011...265
2012...283